ease copenhagen

Her lever og ånder vi for kvalitet og godt design. Vi har blandt andet agenturet for de franske brands IZIPIZI briller Bonne Maison strømper. Til dagligt holder vi til i Vedbæk, hvis vi da ikke er på kundebesøg eller messe i Scandinavien.

 

IZIPIZI - en fransk succeshistorie

IZIPIZI er et ungt designfirma baseret i Paris. Konceptet er kvalitets design af solbriller, læsebriller, skærmbriller og skibriller til ALLE aldre. Fra baby til voksen. Til rigtig gode priser. IZIPIZI lancerer to gange årligt en ny brillekollektion som altid indbefatter en Limited Edition serie deres læsebriller, solbriller, skærmbriller og børnebriller i nye farver.

 

IZIPIZI briller blev startet af Charles Brun, Xavier Aguera og Quentin Couturier i 2010, da de alle var unge iværksættere i starten af 20'erne. I dag har IZIPIZI brillerne udviklet sig til et ægte forretningseventyr og bliver solgt i hos 4000 forhandlere i 65 lande.

 

IZIPIZI er bl.a repræsenteret på Le Bon Marché og Merci i Paris, Harrods og Selfridges i London, på MoMA, Dover Street Market og Bloomingdale’s i New York og Isetan in Tokyo.​

Bonne Maison strømper

Béatrice de Crécy and Jean-Gabriel Huez er folkene bag Bonne Maison. Fra deres start i 2012 valgte de at producere ud fra fire principper:


LE BON FIL (DET RIGTIGE GARN)

Egyptisk bomuld spundet i Italien. Alle Bonne Maison strømper er fremstillet i dobbelttrådet garn som giver den optimale styrke.

 

LES BONNES COULEURS (DE RIGTIGE FARVER)
Nye kollektioner udvikles omhyggeligt efter deres unikke farveskala. Garnet bliver indfarvet specielt til Bonne Maison.

LES BONS MOTIFS (DE RIGTIGE MØNSTRE)
De anvender de bedste produktionsmetoder, for at få de smukkeste og mest præcise mønstre. Alle kollektioner bliver designet i serier på 12, som i mønstre og farver danner små fortællinger.

LE BON SAVOIR FAIRE (DEN RIGTIGE KNOW HOW)
Takket være erfaringer og viden hos en ganske særlig fransk producent, hvis maskiner vi har investeret i og støttet, har de været i stand til at udvikle og producere deres strømper hovedsageligt i Frankrig og Portugal.

 

Book et møde med ease copenhagen

Du kan møde os på sæsonernes messer Formex, CIFF og Copenhagen Specs, hvor vi er at finde på IZIPIZI stand.

Vil du vide mere om IZIPIZI briller er du altid velkommen til at kontakte os og aftale et møde.

Vi kommer gerne forbi din butik efter aftale. 

ease copenhagen Aps

Kollegievej 6 | 2920 Charlottenlund | Danmark

+45 3022 0535  | info@ease-cph.com

CVR: 36436522

Cookies- og privatlivspolitik

 

 

© 2017 Webdesign Barbarelle

  • Instagram - Black Circle
  • Facebook - Black Circle