Hvem er IZPIZI?

IZIPIZI er et ungt designfirma baseret i Paris. Konceptet er kvalitets design af solbriller, læsebriller, skærmbriller og skibriller til ALLE aldre. Fra baby til voksen. Til rigtig gode priser. IZIPIZI lancerer to gange årligt en ny kollektion som altid indbefatter en Limited Edition serie deres læsebriller, solbriller, skærmbriller og børnebriller i nye farver.

 

Brillefirmaet blev startet af Charles Brun, Xavier Aguera og Quentin Couturier i 2010, da de alle var unge iværksættere i starten af 20'erne. I dag er brillerne blevet et forretningseventyr og bliver solgt i hos 4000 forhandlere i 65 lande. IZIPIZI er bl.a repræsenteret på Le Bon Marché og Merci i Paris, Harrods og Selfridges i London, på MoMA, Dover Street Market og Bloomingdale’s i New York og Isetan in Tokyo.

Læs hele historien om hvordan IZIPIZI udviklede sig til et forretningseventyr, hvor brillerne i dag bliver solgt i hos 4000 forhandlere i 65 lande. IZIPIZI trendy brilledesign er bl.a repræsenteret på Le Bon Marché og Merci i Paris, Harrods og Selfridges i London, på MoMA, Dover Street Market og Bloomingdale’s i New York og Isetan in Tokyo.

Hent IZIPIZI katalog HER >>

Har du spørgsmål er du meget velkommen til at kontakte os på info@ease-cph.com

ease copenhagen Aps

Kollegievej 6 | 2920 Charlottenlund | Danmark

+45 3022 0535  | info@ease-cph.com

CVR: 36436522

Cookies- og privatlivspolitik

 

 

© 2017 Webdesign Barbarelle

  • Instagram - Black Circle
  • Facebook - Black Circle