top of page

Mød IZIPIZI på Copenhagen Specs - STAND F2

 

Vi præsenterer IZIPIZI BLOOM Limited Edition læsebriller, skærmbriller og solbriller til voksne.
Du finder også de populære IZIPIZI baby- og børnesolbriller, som allerede er taget rigtig godt imod af af uafhængige optikere i hele Skandinavien.

Nye stel og skønne farver. 
Bliv klar til foråret og sommerens salg af solbriller og læsebriller.

COPENHAGEN SPECS

7.-8. marts 2020

 

Otto Busses Vej 5A
Bygning OBV037
2450 København SV

Book din gratis billet på: Copenhagenspecs.dk

IZIPIZI er et ungt designfirma baseret i Paris. Konceptet er kvalitets design af solbriller, læsebriller, skærmbriller og skibriller til ALLE aldre. Fra baby til voksen. Til rigtig gode priser. IZIPIZI lancerer to gange årligt en ny kollektion som altid indbefatter en Limited Edition serie deres læsebriller, solbriller, skærmbriller og børnebriller i nye farver.

 

Brillefirmaet blev startet af Charles Brun, Xavier Aguera og Quentin Couturier i 2010, da de alle var unge iværksættere i starten af 20'erne. I dag er brillerne blevet et forretningseventyr og bliver solgt i hos 4000 forhandlere i 65 lande. IZIPIZI er bl.a repræsenteret på Le Bon Marché og Merci i Paris, Harrods og Selfridges i London, på MoMA, Dover Street Market og Bloomingdale’s i New York og Isetan in Tokyo.

Læs hele historien om hvordan IZIPIZI udviklede sig til et forretningseventyr, hvor brillerne i dag bliver solgt i hos 4000 forhandlere i 65 lande. IZIPIZI trendy brilledesign er bl.a repræsenteret på Le Bon Marché og Merci i Paris, Harrods og Selfridges i London, på MoMA, Dover Street Market og Bloomingdale’s i New York og Isetan in Tokyo.

 

Hent IZIPIZI katalog HER >>

Har du spørgsmål er du meget velkommen til at kontakte os på info@ease-cph.com

bottom of page