top of page

IZIPIZI SOLBRILLE TIL BØRN MODEL #D

Solbriller til børn i alderen 5-10 år. 100% UV kategori 3 beskyttelse  og fleksible hængsler, så de sidder godt under fysisk aktivitet og leg. Solbrillen er af et mat plaststel med et fløjlsblødt finish og fås med eller uden spejlglas.
 

Find din nærmeste forhandler af IZIPIZI solbriller til børn HER

Ønsker du at blive forhandler af IZIPIZI solbriller til børn?

 

Få mere information om at blive forhandler af IZIPIZI HER

Hvorfor gå med solbriller?

Solens UV-stråler er usynlige for vores øjne, men de er bestemt ikke ufarlige. De kan forårsage både midlertidige og permanente skader på dit barns. Vidste du fx, at havet eller en våd vejbane reflekterer 20% af solens stråler? Og at sne reflekterer op til 90%? Øjnene er også særligt følsomt over for UV-stråling i kombination med vind og sne. 

Pas på børnenes øjne og beskyt dem mod UV-stråling og solskoldning

Intens UV-eksponering kan give blodsprængte, hævede og lysfølsomme øjne. Huden omkring dine øjne er tynd og sart og tager lettere skade af eksponering for solens stråler. Der er derfor er god grund til at beskytte både dit barns øjne og den sarte hud i øjenomgivelserne med solbriller.

 

100% UV beskyttelse

IZIPIZI solbriller har 100% UV kategori 3 beskyttelse og skåner ikke kun dit syn mod øjenskader som følge af UV stråling. De dækker også den sarte hud omkring øjnene. Så hvis barnet ikke går med hat eller har husket solcreme er I alligevel dækket ind.

 

Brug solbriller hele året

Det er lysmængden og ikke temperaturen der er afgørende, solen kan være skarp hele året. F.eks er UV-strålingen om foråret i Skandinavien på højde med Sydeuropas.

IZIPIZI solbriller fås også til børn

Børns øjne udsættes lige som voksnes for UV-eksponering og de har derfor også glæde af solbriller. IZIPIZI har designet solbriller til babyer og børn i alderen 4-10 år. De flexible hængsler og gummibelægningen på indersiden gør, at de sidder fast på barnets hoved uden at klemme eller glide ned.

Vælg mellem 4 forskellige stel

IZIPIZI er fransk design med øje for detaljen og fås i alt fra klassisk sort eller tortoise til trendy modefarver. Vælg mellem spejlglas eller almindelige grå glas. 

bottom of page