top of page

IZIPIZI SOLBRILLER TIL BØRN

Beskyt børnenes øjne med IZIPIZI solbriller der giver 100% UV kategori 3 beskyttelse og er egnede til aldersgruppen 4 til 10 år (franske størrelser). Solbrillerne har fleksible hængsler, så de sidder godt under fysisk aktivitet og leg.

Find din nærmeste forhandler af IZIPIZI solbriller HER

Få mere information om at blive forhandler af IZIPIZI HER

Izipizi-solbrille-G-ease-cph.jpg

Har børn overhovedet brug for solbriller?

Solens UV-stråler er usynlige for vores øjne, men de er bestemt ikke ufarlige. De kan forårsage både midlertidige og permanente skader på dit barns. Vidste du fx, at havet eller en våd vejbane reflekterer 20% af solens stråler? Og at sne reflekterer op til 90%? Øjnene er også særligt følsomt over for UV-stråling i kombination med vind og sne. 

Pas på børnenes øjne og beskyt dem mod UV-stråling og solskoldning

Intens UV-eksponering kan give blodsprængte, hævede og lysfølsomme øjne. Huden omkring dine øjne er tynd og sart og tager lettere skade af eksponering for solens stråler. Der er derfor er god grund til at beskytte både dit barns øjne og den sarte hud i øjenomgivelserne med solbriller.

 

Brug solbriller hele året

Det er lysmængden og ikke temperaturen der er afgørende, solen kan være skarp hele året. F.eks er UV-strålingen om foråret i Skandinavien på højde med Sydeuropas.

IZIPIZI solbriller fås også til børn

Børns øjne udsættes lige som voksnes for UV-eksponering og de har derfor også glæde af solbriller. IZIPIZI har

designet solbriller til babyer på 0-36 mnd og børn i alderen 5-3 år og 4-10 år. De flexible hængsler og gummibelægningen på indersiden gør, at de sidder fast på barnets hoved uden at klemme eller glide ned.
 

bottom of page