top of page

IZIPIZI SKÆRMBRILLER TIL BØRN

Skærmbriller til børn i alderen 4-10 år. Børn helt ned til 4 års alderen har glæde af skærmbriller uden styrke. Skærmbriller skåner barnets øjne ved at filtrere 40% af det skadelige blå lys som LED skærme udsender.


Find din nærmeste forhandler af IZIPIZI skærmbriller til børn HER

Få mere information om at blive forhandler af IZIPIZI HER

Har børn overhovedet brug for skærmbriller?

Børn tilbringer (ligesom de voksne) mere og mere tid foran skærmen - hvad enten det er i skolen, hjemme, på ferier, i bilen osv. Stort set alle hjem har mindst en iPad, computer eller smartphone og de bliver flittigt anvendt af både børn og voksne. Skærmene på disse medieplatforme anvender den nyeste generation af LED baggrundslys, også kendt som "blåt lys" eller HEV (High Energy Visible) lys. Det blå lys er i længden næsten lige så skadeligt som solen UV stråler og kan give gener som hovedpine og ømme øjne.

 

Brug skærmbriller til børn og skån deres øjne

Børn helt ned til 4 års alderen har glæde af skærmbriller uden styrke. Skærmbrillerne skåner barnets øjne ved at filtrere 40% af det skadelige blå lys som LED skærmene udsender. Skærmbriller til børn beskytter og forebygger derfor skader på synet som følge af mange timer med computerskærme, iPads og smartphones. Kombiner med en pause mindst en gang i timen, hvor barnet fjerner fokus fra skærmen og fx hopper en tur rundt om spisebordet og så er du allerede godt på vej til både at skåne barnets øjne og forebygge dårlig kropsholdning forårsaget af stillesiddende tid foran skærmen.

​Fransk design med øje for detaljen

IZIPIZI skærmbriller er fransk design med gennemtænkte løsninger. De flexible hængsler og gummibelægningen på indersiden gør, at de sidder fast på barnets hoved uden at klemme eller glide ned. Skærmbrillerne få i trendy modefarver og og 3 forskellige stel: model #C med firkantede former i vintage look, model #D med runde former i klassisk design eller model #E i klædelig trapez form.

bottom of page