top of page

IZIPIZI SOLBRILLER TIL KIDS+ 3-5 år

Skån din babys øjne med solbriller i lækkert design. 100% UV kategori 3 beskyttelse og fleksible hængsler sikrer, at de sidder godt uden at klemme. Brillerne findes i størrelse 3 - 5 år (franske størrelser).

Find din nærmeste forhandler af IZIPIZI baby solbriller HER

 

Få mere information om at blive forhandler af IZIPIZI HER

Hvorfor har børn brug for solbriller?

Solens UV-stråler er usynlige for vores øjne, men de er bestemt ikke ufarlige. De kan forårsage både midlertidige og permanente skader på dit barns. Vidste du fx, at havet eller en våd vejbane reflekterer 20% af solens stråler? Og at sne reflekterer op til 90%? Øjnene er også særligt følsomt over for UV-stråling i kombination med vind og sne.

Intens UV-eksponering kan give blodsprængte, hævede og lysfølsomme øjne. Huden omkring dine øjne er tynd og sart og tager lettere skade af eksponering for solens stråler. Der er derfor er god grund til at beskytte både dit barns øjne og den sarte hud i øjenomgivelserne med solbriller.

 

100% UV beskyttelse

IZIPIZI solbriller har 100% UV kategori 3 beskyttelse og skåner ikke kun dit syn mod øjenskader som følge af UV stråling. De dækker også den sarte hud omkring øjnene. Så hvis barnet ikke går med hat eller har husket solcreme er I alligevel dækket ind.

bottom of page