IZIPIZI SOLBRILLE MODEL #F

Solbriller du kan have med i lommen! Sidste nye solbrille fra IZIPIZI hedder #F.
Det er ultra smarte solbriller, som kan foldes sammen til halv størrelse. IZIPIZI model #F er i mat plaststel med en fløjlsblødt finish i smukke farver og har flexible hængsler så de altid sidder godt på hovedet. 

Find din nærmeste forhandler af IZIPIZI #F solbriller HER

Ønsker du at blive forhandler af IZIPIZI solbriller?

 

Få mere information om at blive forhandler af IZIPIZI HER

#F SOLBRILLER
#F SOLBRILLER

Sort +0

#F SOLBRILLER
#F SOLBRILLER

Tortoise +0

#F SOLBRILLER
#F SOLBRILLER

Kaki Green +0

#F SOLBRILLER
#F SOLBRILLER

Navy Blue +0

#F SOLBRILLER
#F SOLBRILLER

Red +0

#F SOLBRILLER
#F SOLBRILLER

Grey +0

#F SOLBRILLER
#F SOLBRILLER

Blue Tortoise +0

Hvorfor gå med solbriller?

Solens UV-stråler er usynlige for vores øjne, men de er bestemt ikke ufarlige. De kan forårsage både midlertidige og permanente skader på dine øjne og skaderne kan opstå i alle aldre og hele året rundt. Vidste du fx, at havet eller en våd vejbane reflekterer 20% af solens stråler? Og at sne reflekterer op til 90%? Øjnene er også særligt følsomt over for UV-stråling i kombination med vind og sne. 

Pas på dine øjne og beskyt dem mod UV-stråling og solskoldning

Intens UV-eksponering kan give blodsprængte, hævede og lysfølsomme øjne og på længere sigt synsforstyrrelser og øjenskader som grå stær. Huden omkring dine øjne er tynd og sart og tager lettere skade af eksponering for solens stråler. Der er derfor er god grund til at beskytte både dine øjne og den sarte hud i øjenomgivelserne med solbriller.

 

100% UV beskyttelse

IZIPIZI solbriller har 100% UV kategori 3 beskyttelse og skåner ikke kun dit syn mod øjenskader som følge af UV stråling. De dækker også den sarte hud omkring øjnene. Så hvis du ikke går med hat eller har husket solcreme er du alligevel dækket ind.

 

Brug solbriller hele året

Det er lysmængden og ikke temperaturen der er afgørende, solen kan være skarp hele året. F.eks er UV-strålingen om foråret i Skandinavien på højde med Sydeuropas.

IZIPIZI solbriller fås også til børn

Børns øjne udsættes lige som voksnes for UV-eksponering og de har derfor også glæde af solbriller. IZIPIZI har designet solbriller til babyer og børn i alderen 4-10 år. De flexible hængsler og gummibelægningen på indersiden gør, at de sidder fast på barnets hoved uden at klemme eller glide ned.

Vælg mellem 5 forskellige stel

IZIPIZI er fransk design med øje for detaljen og fås i alt fra klassisk sort eller tortoise til trendy modefarver.  Vælg mellem spejlglas eller almindelige grå glas. Hvis du bruger læsebriller og godt kan lide at læse på stranden eller i havestolen kan du vælge model #C, #D eller #E med styrke +1/+1,5/+2/+2,5/+3.