Vi søger en kørende sælger til IZIPIZI i Danmark

Vi har dejligt travlt og søger derfor hurtigst muligt en kørende sælger for IZIPIZI briller i Danmark.

IZIPIZI er et ungt designfirma baseret i Paris. Konceptet er kvalitets design af solbriller, læsebriller, skærmbriller og skibriller til ALLE aldre. Fra baby til voksen. Til rigtig gode priser. IZIPIZI lancerer to gange årligt en ny kollektion som altid indbefatter en Limited Edition serie deres læsebriller, solbriller, skærmbriller og børnebriller i nye farver. Hent IZIPIZI katalog HER >>

 

Brillefirmaet blev startet af Charles Brun, Xavier Aguera og Quentin Couturier i 2010, da de alle var unge iværksættere i starten af 20'erne. I dag er brillerne blevet et forretningseventyr og bliver solgt i hos 4000 forhandlere i 65 lande. IZIPIZI er bl.a repræsenteret på Le Bon Marché og Merci i Paris, Harrods og Selfridges i London, på MoMA, Dover Street Market og Bloomingdale’s i New York og Isetan in Tokyo.

Blandt vores forhandlere i Danmark er en lang række mode- og livsstilbutikker og optikere bl.a Illums Bolighus, Poul Stig briller, Mads Nørgaard og mange flere.

Vi ønsker os

En selvkørende og erfaren kørende sælger M/K med et godt netværk, som kan hjælpe os med udvikle vores forhandlernetværk i Danmark med fokus på Jylland og Fyn i første omgang.

Det er kun en fordel, hvis du allerede arbejder for andre agenturer inden for mode, accessories og livsstil, så længe de falder i tråd med IZIPIZI brandet.

Lyder det som noget for dig?

Giv Charlotte Højring et kald hurtigst muligt på +45 3022 0535

​Vi glæder os til at høre fra dig :-)

​Ps:

Har du spørgsmål er du meget velkommen til at kontakte os på info@ease-cph.com

​ease copenhagen ApS er agent i Skandinavien for franske IZIPIZI briller (tidligere See Concept) og Bonne Maison strømper.

ease copenhagen Aps

Staktoften 20 | 2950 Vedbæk | Danmark

+45 3022 0535  | info@ease-cph.com

CVR: 36436522

Cookies- og privatlivspolitik

 

 

© 2017 Webdesign Barbarelle

  • Instagram - Black Circle
  • Facebook - Black Circle