top of page

IZIPIZI SKÆRMBRILLER MODEL #C

Skærmbrille med firkantede former i vintage look til de modebevidste. Glasset filtrerer 40% af det blå lys fra og hjælper dig til at skåne og beskytte dine øjne, når du arbejder mange timer foran en skærm, bruger din smartphone eller spiller computer.
Flexible hængsler gør skærmbrillen behagelig at have på. Styrke fra +0 til +3.

Find din nærmeste forhandler af IZIPIZI #C skærmbriller HER

Ønsker du at blive forhandler af IZIPIZI skærmbriller?

 

Få mere information om at blive forhandler af IZIPIZI HER

Hvorfor skærmbriller?

De fleste af os bruger mere og mere tid foran skærmen - hvad enten det er på jobbet eller i fritiden. Din laptop, iPad og smartphone anvender den nyeste generation af LED baggrundslys, også kendt som "blåt lys" eller HEV (High Energy Visible) lys. Det blå lys er i længden næsten lige så skadeligt som solens UV stråler og kan give dig gener i form af hovedpine og ømme øjne.

 

Rettidig omhu for dine øjne - også for dig som ikke bruger briller

Selv om du har et normalt syn og ikke anvender briller, vil du have glæde af skærmbriller uden styrke. IZIPIZI skærmbriller skåner dine øjne ved at bortfiltrere 40% af det skadelige blå lys fra LED skærme. Skærmbrillerne beskytter dine øjne og forebygger skader på dit syn som følge af mange timer foran skærmen på jobbet, spillekonsollen eller når du bruger din tablet.

IZIPIZI skærmbriller fås med og uden styrke

Hvis du allerede anvender læsebriller med styrke kan du få IZIPIZI skærmbriller i +1/+1,5/+2/+2,5/+3.​ Har du ikke brug for styrke i dine briller vælger du bare +0.

 

Vælg mellem 4 forskellige stel

IZIPIZI skærmbriller fås i alt fra klassisk sort eller tortoise til trendy modefarver. Model #C har firkantede former i vintage look, model #D har runde former i klassisk design, model #E er i klædelig trapez form og model #H er god til små ansigter.

bottom of page