top of page

IZIPIZI LÆSEBRILLER MODEL #C

Læsebrille med firkantede former i vintage look til de modebevidste.
Flexible hængsler gør læsebrillen behagelig at have på. Styrke 
+0/+1/+1,5/+2/+2,5/+3.

Find din nærmeste forhandler af IZIPIZI #C læsebriller HER

Ønsker du at blive forhandler af IZIPIZI læsebriller?

 

Få mere information om at blive forhandler af IZIPIZI HER

Hvorfor læsebriller?

Langsynethed og behovet for læsebriller opstår ofte i 40’erne. Linsen i dit øje bliver med alderen svækket og du får gradvis sværere ved at læse det, der står skrevet med småt på bagsiden af emballager.


Ofte begynder du at holde det, du skal læse, længere væk og det er vanskeligt at læse menukortet på restauranten med den hyggelige belysning. Det at læse bliver anstrengende og langsommeligt og måske får du ondt i hovedet og trætte øjne sidst på dagen.

 

En naturlig forklaring

Dit øjne fungerer på samme måde som et kamera, som skal have én indstilling til landskaber og en anden til portrætter. Flyttes en genstand tættere på øjet, flytter billede dannelsen bag nethinden, og der ses et uskarpt billede. Ved at øge sin krumning kan øjets linse imidlertid fokusere billedet på nethinden, så du ser skarpt. Med aldren stivner linsen ofte, hvorved evnen til at fokusere på genstande tæt på aftager og du får sværere ved at se skarpt når du fx læser bøger og aviser. 

Læsebriller giver dig læseglæden tilbage

En læsebrille med + glas flytter det uskarpe avisbillede frem til nethinden og løser hermed problemet. Du vil igen kunne læse det med småt og dine øjne bliver aflastet, så du igen kan nyde at læse som før.​

IZIPIZI læsebriller fås 5 styrker

Dit syn og behov i læsebrille styrke ændrer sig ofte gradvis over tid. Hvis du er usikker på hvilken styrke du anvender, kan du downloade og printe IZIPIZI synstest ud på et A4 ark. IZIPIZI læsebriller fås i styrke +0/+1/+1,5/+2/+2,5/+3.​

Vælg mellem 8 forskellige stel

IZIPIZI læsebriller fås i alt fra klassisk sort eller tortoise til trendy modefarver. Model #A har runde former i smalt og elegant design og er især perfekt til smalle ansigter. Model #B har rektangulær facon, der klæder de fleste. Model #C har firkantede former i vintage look. Model #D har runde former i klassisk design. Model #E er i klædelig trapez form. Model #F er i kan foldes. Model #J er med mindre runde former i trendy retro look. Sidste nye skud på stammen er model #K, en trendy unisex brille med referencer til de klassiske pilotsolbriller.

Holder du af at læse i haven eller på altanen?

Skån dine øjne mod solens UV stråler med IZIPIZI solbriller med styrke. Vælg mellem styrke +0/+1/+1,5/+2/+2,5/+3.​ Se alle modeller her.

bottom of page