top of page

IZIPIZI NAUTIC SOLBRILLER

IZIPIZI har med NAUTIC udviklet en serie solbriller til dig der elsker udelivet sommer og vinter. Du får 100% UV kategori 3 beskyttelse og polariserede glas som får farver til at fremstå naturlige og giver bedre kontrast. Flexible hængsler gør solbrillerne behagelig at bære og sikrer, at de sidder ordentligt fast, når du er i bevægelse. 

Find din nærmeste forhandler af IZIPIZI NAUTIC solbriller HER

 

Få mere information om at blive forhandler af IZIPIZI HER

Hvorfor IZIPIZI NAUTIC solbriller?

Vidste du, at havet eller en våd vejbane reflekterer 20% af solens stråler? Og at sne reflekterer op til 90%? Det reflekterede lys kan blænde dig, når du kører bil i regnvejr, færdes på skiløjperne eller dyrker sejlsport. Det kan skabe farlige situationer, fordi du er i bevægelse og samtidigt bliver blændet af reflektioner fra omgivelserne.

 

Pas på dine øjne og beskyt dem mod UV-stråling og solskoldning

Intens UV-eksponering kan give blodsprængte, hævede og lysfølsomme øjne og på længere sigt synsforstyrrelser og øjenskader som grå stær. Huden omkring dine øjne er tynd og sart og tager lettere skade af eksponering for solens stråler. Der er derfor er god grund til at beskytte både dine øjne og den sarte hud i øjenomgivelserne med solbriller.

 

IZIPIZI NAUTIC solbriller beskytter derfor ikke kun dit syn mod øjenskader som følge af UV stråling. De dækker også den sarte hud omkring øjnene. Så hvis du ikke går med hat eller har husket solcreme er du alligevel dækket ind.

Polariserede glas beskytter og giver bedre farvegengivelse

IZIPIZI NAUTIC har polariserede grøn/blå glas som udelukker det lys, der reflekteres fra vandrette flader fx vand, sne eller en våd vejbane. De polariserede glas sikrer samtidig bedre farvegengivelse og kontrast.

bottom of page